UŞI DE GARAJ – acest produs este indispensabil de garajul fiecăruia, iar noi vă putem oferi două tipuri de uși pentru garaj:

Uși de garaj secționale – având o durată medie de viață de 25.000 de utilizări, acest model este compus din panouri tip sandwich cu lamele de 500mm sau 610mm lățime și de 40mm grosime care culisează în plan vertical în interiorul garajului, pe profile de ghidare. Garniturile de etanșare asigură o bună izolație, ceea ce împiedică pătrunderea prafului sau a apei. Având în vedere că acestea au o deschidere verticală, oferă mai mult spațiu în fața garajului dar și în interiorul acestuia. În funcție de opțiunile fiecăruia, acestea pot fi acționate manual sau electric. Varianta electrică este acționată cu telecomandă sau cu buton, dar în cazuri excepționale în care se întâmplă întreruperea energiei electrice, motorul poate fi deblocat și ușa va putea fi folosită manual.

Uși de garaj tip rulou – cu un aspect simplu și estetic, acestea sunt confecționate din lamele de aluminiu cu lățimea de 55mm sau 77mm, umplute cu spumă poliuretanică (asemănător rulourilor exterioare din aluminiu), asigurând izolare termică și rezistență. Acționarea acestui tip de ușă se face prin rularea covorului de lamele pe sistemul de ghidaj, într-o casetă montată în partea superioară a deschiderii. Față de ușile secționale acestea au un avantaj oferit de faptul că ușa se rulează într-o casetă, ceea ce face ca restricțiile cu privire la adâncimea garajului sau dimensiunea grinzii necesare montării ușii, să fie mai ușor de respectat. La fel ca și ușile secționale acestea pot să fie acționate electric sau manual, cu recomandarea că soluția electrică ar fi mai potrivită pentru acest model de uși pentru garaj. Ușile de garaj tip rulou sunt cel mai des folosite în închiderile de garaje deoarece instalarea ocupă un spațiu mult mai mic, iar montajul este de asemenea ușor de efectuat.