RULOURI TEXTILE – într-o mare varietate de materiale și culori acestea reprezintă o modalitate foarte plăcută de a decora locuințe, săli de conferințe, cabinete sau birouri, îmbinând în mod deosebit simțul practic de umbrire cu eleganța de modernizare. Au funcția de a proteja împotriva razelor solare și de a asigura discreția necesară. Sunt ideale pentru camera copilului, datorită faptului că pot fi executate în atât în modele, culori foarte vesele, cât şi imprimate imagini din desene animate sau filme, oferind un plus de culoare şi bună dispoziţie camerei. Roletele pot fi confecționate din materiale textile simple sau cauciucate. Roletele textile cauciucate se folosesc cu succes la baie, bucătărie sau în orice spațiu cu umiditate crescută. Materialul textil de asemenea poate să fie semi-transparent, permițând luminii să pătrundă într-o oarecare măsură, sau opac (black-out), situaţie în care lumina nu trece prin material, asigurând un întuneric perfect.

Utile în spațiile înguste cu ajutorul lor se controlează luminozitatea din încăpere prin acționarea lănțișorului cu bile, care într-un mod ușor, coboară sau ridică ruloul la nivelul dorit, înfășurând materialul pe un tambur. Acestea sunt un accesoriu atractiv, oferind încăperii o atmosferă originală, putând fi montate pe perete, în tavan, pe tâmplăria geamului sau în glaful geamului (dacă nu există nicio deschidere a ferestrei). Montarea în funcție de modelul ales se face prin înșurubare dar este posibil și prin clipsare și lipire cu ajutorul unei console speciale iar ghidajele se lipesc cu ajutorul benzii adezive cu care sunt dotate.

Un deosebit sentiment de eleganță și rafinament oferă roletele day & night (ZEBRA) care față de cele simple, diferă  prin faptul că materialul textil dispune de benzi orizontale transparente care alternează cu benzi orizontale opace, iar datorită țesăturii din care sunt confecționate, vor aduce un plus original în orice interior. Sistemul de pe care rulează este aproape identic cu cel al roletelor simple, doar că prin rulare benzile transparente și cele opace oferă un grad variabil de luminozitate în interior, putându-se regla astfel cantitatea de lumină prin suprapunerea diferită a benzilor, în funcție de nevoia sau preferința utilizatorului.

Firma noastră oferă mai multe sisteme de rolete textile:

 1. Roleta mini – reprezintă clasica şi cea mai simplă variantă a roletelor și este formată din sulul de material textil, înfăşurat pe un tub de aluminiu, cu diametrul de 18 mm prins pe două console de plastic. Dimensiuni maxime recomandate: lățime 120 cm, înălțime 200 cm.
 2. Roleta mini plus – este aceeași roleta mini, doar că la aceasta se mai adaugă două ghidaje laterale tip U, prin interiorul cărora glisează materialul textil. Acest sistem de ghidaj aduce următoarele avantaje: protejează marginile materialului textil; obturează perfect pătrunderea luminii din exterior prin lateralele roletei; fixează materialul în cazul montării pe uși sau geamuri mobile. Dimensiuni maxime recomandate: lățime 120 cm, înălțime 200 cm.
 3. Roleta maxi – construtiv identică cu roleta mini, doar că este gândită a fi folosită la dimensiuni mai mari şi pentru montajul pe zidărie. Are consolele din oţel şi tubul pentru material este cu diametrul de 28 mm. Dimensiuni maxime recomandate: lățime 250 cm, înălțime 300 cm.
 4. Roleta delux – reprezintă o inovație constructivă de imagine a roletelor obișnuite, ideea principală fiind amplasare sulului de material într-o casetă, pentru utilizarea preponderentă la geamurile moderne. Acest model prezintă o multitudine de avantaje, cum ar fi: finețe și aspect estetic mai rafinat; calea de rulare a materialului fiind între baghetele geamului crează impresia unui corp comun cu fereastra; dimensiunile mici ale casetei permit deschiderea mai largă a ferestrei; existența diversificată a imitațiilor de lemn pentru casetă și ghidaje. Dimensiuni maxime recomandate: lățime 140 cm, înălțime 180 cm.
 5. Roleta lord – reprezintă încă o variantă a roletei textile casetate, fiind proiectată astfel încât să nu obtureze deloc suprafața de lumină a geamului în poziţia deschisă, oferind posibilitatea de montaj pe diferite tipuri de uși și geamuri, indiferent de tipul și formele baghetelor acestora. Dimensiuni maxime recomandate: lățime 140 cm, înălțime 220 cm.

DE CE RULOURI TEXTILE:

 1. sunt ușor de întreținut;
 2. asigură protecție împotriva razelor solare;
 3. varianta casetată a acestora reprezintă unica soluţie de umbrire totală din interior;
 4. datorită gamei variate de culori în care sunt disponibile, acestea oferă un plus de eleganță și stil, fiind considerate elemente decorative de design interior;
 5. se pot personaliza (imaginea cu sigla companiei dumneavoastră sau sigla clubului sportiv favorit, eroii preferați din desenele animate sau altele);
 6. sunt soluția ideală pentru geamurile aflate în plan înclinat (în special cele de la mansardă);
 7. filtrează lumina într-un mod natural și plăcut;
 8. utile în spațiile înguste;
 9. reprezintă o alternativă atrăgătoare a jaluzelelor.

ps_Eco_Delux ps_rulou 1

mini plus alb1 mini plus maro1

maxi alb1 delux alb1

delux maro1 delux stejar1 lord alb1 lord alb2 lord stejar1 lord-delux       ps_rulou2 ps_rulou3 ps_rulou4 ps_rulou6